Slip for at købe nye fælge

Hos Kantkys er vi professionelle, hurtige og effektive, og vi benytter de bedste teknikker på markedet, så dine fælge kan blive så gode som nye. På den måde kan du spare penge ved at slippe for at skulle købe nye fælge.

Vores værksted er automatiseret de steder, hvor det giver værdi for dig. Vi har en f.eks. både en automatisk hjul- og dækskifter samt en malerobot, der maler med våd maling. Derudover har vi en CNC-maskine, som vi benytter til at lave diamond cut. 

Vores høje grad af automatisering hænger sammen med, at vi ønsker at se de bedst mulige resultater.

Hvorfor få repareret sine fælge?

Med tiden vil dine fælge ofte have taget skade og hverken se ud eller fungere optimalt ift. sikkerhed og effektivitet. Og her kommer det store spørgsmål – skal jeg købe nye fælge? Vores svar er nej. I langt de fleste tilfælde kan det nemlig sagtens betale sig at reparere fremfor at købe helt nye.

God grunde til at reparere fælge:

Nedenfor kan du læse om vores forskellige typer af reparationer. Vær opmærksom på, at priserne varierer afhængig af dine fælges størrelse og er angivet inkl. moms. Se mere om vores priser her.

Vi gør opmærksom på:

Reparationstype 1

Fuldmalet alufælge

Med tiden kan ridser og maling, der skaller af, give dig lysten til at få fikset dine fælge. Her tilbyder vi fuld maling af dine alufælge. Her renser, spartler og sliber vi først fint de grimme mærker og ridser væk, hvorefter vi fuldmaler fælgene i den ønskede farve med vådlak. Til sidst lakerer vi fælgene to gange med en stærk lak, der sikrer god holdbarhed og et skinnende eller mat finish – afhængig af dit ønske.

Tre prisgrupper:

  • Fælge til og med 17” 1200 kr.
  • Fælge 18”-19” 1500 kr.
  • Fælge fra 20” og større 1800 kr.

Tofarvet diamond cut

Udover almindelig lakering af alufælge, tilbyder vi også at lave eller reparere 2 farvet diamond cut på dine fælge. Ved hjælp af en CNC-maskine, der har en diamantklinge monteret, laver vi dine fælge to-farvet. Et tyndt lag skæres af noget af overfladen på fælgen, så der bliver dannet en smuk kontrast til den lakerede del af fælgen og lader en blank aluminiums overflade komme til syne. 

Til sidst kommer vi en klar lak på, så dine fælge er beskyttet optimalt mod ridser, det danske vejr og vejsalt.

Diamond cut giver et smukt finish til dig, der ønsker lidt ekstra luksus og ekstra flotte fælge. Det kan både anvendes, hvis du har fået ridser, stenslag eller andre skrammer.

Vi gør opmærksom på, at uoriginale alufælge er bestående af et blandingsmateriale, så der kan forekomme en nuanceforskel efter diamond cut. Derudover er det heller ikke alle fælge, diamond cut er egnet til. Hvis du er i tvivl, så ring eller kom endelig forbi, så tager vi et kig.

Reparationstype 2:

Diamond cut

Her afskærer vi kantstensmærkerne med vores CNC-maskine, så dine fælge bliver glatte igen. Til sidst behandler vi overfladen med en 2 lags 2k klarlak, for at skabe det bedst mulige resultat på dine diamond cut fælge.

Tre prisgrupper:

  • Fælge 15" og 16" 1300 kr.
  • Fælge 17”-19” 1800 kr.
  • Fælge fra 20” og større 2400 kr.

Reparationstype 3:

Diamond cut, inkl baggrundsfrave

I denne reparationstype sandblæser vi først baggrundsfarven og fuldmaler på ny. De grimme kantstensmærker afskærer vi med CNC-maskinen, og til sidst behandler vi overfladen med  2 lag 2k klarlak.

Tre prisgrupper:

  • Fælge til og med 19” 2500 kr.
  • Fælge fra 20” og op efter 3500 kr.

Tillægsydelser

Udover fuld maling af fælge og diamond cut tilbyder vi også en række af andre ydelser, der kan være nødvendige, hvis du vil have dine fælge til at skinne og dine hjul til at fungere optimalt.

Afmontering og montering af dæk inkl. afbalancering:

250 kr. pr. hjul

Opretning af skævheder

600 kr. pr. hjul

Svejsning af revne i fælg

600 kr. pr. hjul

Kørselstillæg

600 kr. pr. hjul

Book tid til reparation af fælge

Er det tid til at få dine fælge fikset? Udfyld formularen til højre og få snarest muligt fikset dine fælge. Har du et spørgsmål, så vender vi hurtigst muligt tilbage.