Om Kantkys i Randers

Kantkys.dk – vejen til flotte fælge!

Kantkys.dk ejes og drives af Dannevang Auto, og hører til i deres lokaler. Vi har mange års erfaring indenfor salg, service og reparation af alle bilmærker. Vi har nu valgt at tilføje endnu en ”gren” til vores forretning – nemlig renovering af alufælge! Fælgene på bilerne i dag bliver større og flottere. Det fremmer dens udtryk og ser godt ud når de er flotte og i orden. Så har du fået et træls kantkys, eller oplever at de irrer eller andre former for skader, kan vi hjælpe dig!

I stedet for at udskifte fælge til nye, er det ofte både billigere, mere miljøvenligt og bedre at få dem renoveret hos os. Vi påfører 2 – 3 lag våd lak i højeste kvalitet.

Du kender det måske lidt for godt. Travlhed, smalle veje, små båse og pressede parallelparkeringer. Der skal ikke meget til for at ramme en kantsten og få et irriterende kantkys på dine fælge. 

Fælge er både en afgørende del af din bils udseende, men samtidig er de også vigtige, når det kommer til din sikkerhed. Fælgene er nemlig med til at stabilisere dækkene, så de holdes på plads og kan støtte mest muligt. Derudover påvirker de din bils ydeevne, da de er med til at fordele vægt og dermed mindske unødvendigt slid.

At køre med skadede fælge er derfor ikke optimalt. Helt nye fælge kan være en særdeles dyr omgang, så hos Kantkys tilbyder vi professionel reparation af fælge. På Hobrovej 335 i Randers finder du vores værksted. Her reparerer vi dine fælge og får dem til at skinne, som var de helt nye. Vi fikser både “almindelige” skader, men hjælper også gerne, hvis der er tale om en forsikringsskade.

4 gode grunde til at vælge at få dine fælge renoveret:

Mere miljøvenligt

Billigere

Hurtigere

Bedre

Professionel reparation af ridsede og skæve fælge

Pålidelighed, kvalitet og kundeservice har altid en førerplads hos os. Vores medarbejdere er dygtige og erfarne, og de har professionelt udstyr med de nyeste og bedste teknologier til rådighed, så de kan levere det bedst mulige resultat efter dine ønsker.

Hvis du betror os opgaven at reparere dine fælge, så sørger vi typisk for, at de er klar igen samme dag, som de afleveres hos os. Det skyldes vores professionelle og automatiserede udstyr, som er med til at gøre vores service unik i branchen.

Nemmere bliver det ikke

Levering til vores værksted

Hos Kantkys har vi et mål om at gøre det nemmest muligt for dig at få repareret din fælge. Derfor henter og bringer vi i vores nærområde i en radius af 20 kilometer. Derudover tilbyder vi både private- og erhvervskunder muligheden at sende fælgene frem og tilbage.

Er du privatkunde tilbyder vi afhentning og levering med GLS, og er du erhvervskunde, så får vi hjælp af FTZ.

Book tid i dag

Skal vi fjerne dine grimme kantkys, få dine fælge til at skinne og optimere deres ydeevne? Book tid allerede i dag ved at udfylde formularen til højre.